Gewonde na fikse mishandeling door verkeersruzie

VLISSINGEN – Gisteravond is een Vlissinger mishandeld tijdens een verkeersruzie. Dit gebeurde op de Langeleenweg in Vlissingen.

Rond 20.00 uur fietste het slachtoffer op de Langeleenweg. Hij kwam vanuit de richting van de Sloeweg en ging richting de wijk Bossenburgh. Het slachtoffer haalde op een gegeven moment twee mannen in, hierbij raakte hij één van de twee fietsers.

Het slachtoffer verklaarde dat de twee mannen eerst met verbaal geweld reageerden. Echter dit mondde later uit in een fikse mishandeling. Volgens de politie heeft het slachtoffer verklaard dat hij meerdere klappen kreeg op het hoofd. Hierna viel hij in de berm, maar de verdachten bleven doorgaan met mishandelen.

De daders zouden zijn gevlucht in de richting van de wijk Papegaaienburg. Een ter plaatse gekomen ambulanceteam heeft het slachtoffer onderzocht. Uiteindelijk werd hij bebloed en met meerdere bulten overgebracht naar het ziekenhuis. De politie maakte in de wijk direct een zoekslag naar de daders, dit leverde geen resultaat op.

Van de twee daders is het volgende signalement bekend. De eerste dader was blank en had een normaal, lang postuur. Hij droeg een bril, een zwarte jas met een grote capuchon en hij reed op een zogeheten ‘opa-fiets’.

Van de tweede dader is alleen bekend dat hij een blanke huidskleur en een normaal postuur had. Ook tast de politie in het duister over de leeftijd van beide daders.

Vorig artikelAfvalcontainers dicht tijdens Oud en Nieuw
Volgend artikelVermiste Souburgse (17) weer terecht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier