Gewonde na fikse mishandeling door verkeersruzie

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond is een Vlissinger mishandeld tijdens een verkeersruzie. Dit gebeurde op de Langeleenweg in Vlissingen.

Rond 20.00 uur fietste het slachtoffer op de Langeleenweg. Hij kwam vanuit de richting van de Sloeweg en ging richting de wijk Bossenburgh. Het slachtoffer haalde op een gegeven moment twee mannen in, hierbij raakte hij één van de twee fietsers.

- Advertentie -

Het slachtoffer verklaarde dat de twee mannen eerst met verbaal geweld reageerden. Echter dit mondde later uit in een fikse mishandeling. Volgens de politie heeft het slachtoffer verklaard dat hij meerdere klappen kreeg op het hoofd. Hierna viel hij in de berm, maar de verdachten bleven doorgaan met mishandelen.

De daders zouden zijn gevlucht in de richting van de wijk Papegaaienburg. Een ter plaatse gekomen ambulanceteam heeft het slachtoffer onderzocht. Uiteindelijk werd hij bebloed en met meerdere bulten overgebracht naar het ziekenhuis. De politie maakte in de wijk direct een zoekslag naar de daders, dit leverde geen resultaat op.

Van de twee daders is het volgende signalement bekend. De eerste dader was blank en had een normaal, lang postuur. Hij droeg een bril, een zwarte jas met een grote capuchon en hij reed op een zogeheten ‘opa-fiets’.

Van de tweede dader is alleen bekend dat hij een blanke huidskleur en een normaal postuur had. Ook tast de politie in het duister over de leeftijd van beide daders.

- Advertentie -
Vorig artikelAfvalcontainers dicht tijdens Oud en Nieuw
Volgend artikelVermiste Souburgse (17) weer terecht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.