Fikse brand in schuurtje van woning Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft er in een schuur en een aanbouw van een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen een fikse brand gewoed.

Omstreeks 01.45 uur werd de brand ontdekt. Vrijwel snel werd het sein ‘middelbrand’ gegeven. En dus werd er een extra tankautospuit ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Een deel van de Paul Krugerstraat werd door de politie afgesloten. Bij de brand kwam veel rook vrij, hierdoor werd het zich op de Paul Krugerstraat flink belemmerd.

Om 02.20 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland waren de bewoners en de buren snel buiten. De bewoners zullen de nacht ergens anders doorbrengen.

- Advertentie -
Vorig artikelVermiste Souburgse (17) weer terecht
Volgend artikelBrandweer uitgerukt voor containerbrand Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.