Persoon met fiets te water in kanaal bij Souburg

- Advertentie -

WEST-SOUBURG – Aan het Jaagpad nabij de Draaibrug in Oost-Souburg is vanmiddag iemand met de fiets ter water geraakt.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kwam de melding van een persoon te water in het kanaal ongeveer om 13.10 uur binnen.

- Advertentie -

Een omstander die zijn hond aan het uitlaten was, zag iemand op zijn buik in het water liggen. Meteen ging de man het water in en haalde het slachtoffer naar de kant.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Direct werden de hulpdiensten ingelicht, een ambulanceteam, een traumahelikopter en verschillende brandweervoertuigen werden naar het Jaagpad gestuurd.

De traumahelikopter landde op de kade aan de Westelijke Bermweg. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is samen met het slachtoffer mee gegaan naar het ziekenhuis. Hier zal de arts weer worden opgehaald door zijn collega’s in de traumahelikopter.

Wat de toestand van het slachtoffer is, is op dit moment niet duidelijk. Hoe de man samen met zijn fiets te water is geraakt is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBurgemeester Vlissingen geschokt door geweld tegen hulpverleners
Volgend artikelPolitie zoekt identiteit relschoppers jaarwisseling Bloemenbuurt
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.