Persoon met fiets te water in kanaal bij Souburg

© Foto: Ruud de Roos

WEST-SOUBURG – Aan het Jaagpad nabij de Draaibrug in Oost-Souburg is vanmiddag iemand met de fiets ter water geraakt.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland kwam de melding van een persoon te water in het kanaal ongeveer om 13.10 uur binnen.

Een omstander die zijn hond aan het uitlaten was, zag iemand op zijn buik in het water liggen. Meteen ging de man het water in en haalde het slachtoffer naar de kant.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Direct werden de hulpdiensten ingelicht, een ambulanceteam, een traumahelikopter en verschillende brandweervoertuigen werden naar het Jaagpad gestuurd.

De traumahelikopter landde op de kade aan de Westelijke Bermweg. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is samen met het slachtoffer mee gegaan naar het ziekenhuis. Hier zal de arts weer worden opgehaald door zijn collega’s in de traumahelikopter.

Wat de toestand van het slachtoffer is, is op dit moment niet duidelijk. Hoe de man samen met zijn fiets te water is geraakt is niet bekend.

Vorig artikelBurgemeester Vlissingen geschokt door geweld tegen hulpverleners
Volgend artikelPolitie zoekt identiteit relschoppers jaarwisseling Bloemenbuurt
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier