VLISSINGEN – De politie is een onderzoek gestart naar de reeks incidenten tijdens de jaarwisseling in het Vlissingse middengebied en roept mensen nogmaals op informatie en beelden aan de politie door te geven.

Voor de ongeregeldheden werden bewakingscamera’s vernield en hadden de jongemannen zich met gezichtsbescherming onherkenbaar gemaakt. Deze factoren bemoeilijken het rechercheonderzoek. De politie hoopt dat mensen daarom extra gemotiveerd zijn om mee te helpen deze zaak op te lossen.

De politie heeft al diverse reacties gehad van mensen, die beeldmateriaal hebben gegeven. Hebt u ook camerabeelden? Dan kunt u deze bestand(en) via onderstaand tipformulier uploaden. Uw informatie komt dan voor verder onderzoek bij de politie terecht. U kunt ook bellen met 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Op 1 en 2 januari hebben al zeker tien mensen aangifte gedaan, onder andere van vernieling, brandstichting en poging tot zware mishandeling. De verwachting is dat nog meer aangiften zullen volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier