KNMI: Kans op gladheid door ijzel

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het kan vannacht glad worden. Het KNMI heeft code oranje afgegeven voor het interval tussen 03.00 uur en 10.00 uur morgenochtend.

Vanaf middernacht tot 03.00 uur geldt in Zeeland code geel voor kans op gladheid door sneeuwval, daarna code oranje voor grote kans op gladheid door ijzel, morgen van 10.00 tot 12.00 uur weer code geel. Daarna wordt het minder koud. De temperatuur ligt vannacht net onder het vriespunt.

- Advertentie -

De laagste gemeten temperatuur in Vlissingen op 7 januari is -9,4 graden, in 1985.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie en gemeente verspreiden flyer in Bloemenbuurt
Volgend artikelFlyer van politie en gemeente over rellen jaarwisseling vandaag in de bus
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).