Politie heeft nieuwe informatie over brandstichting Bonenburg

VLISSINGEN – De politie is zondag 8 januari een onderzoek gestart na een brand bij een woning aan de Bonenburg. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

Rond middernacht werden buurtbewoners opgeschrikt door een harde klap. De brandweer werd  opgeroepen voor een brand bij de woning. De brand was snel geblust. De voordeur raakte flink beschadigd. De politie is een onderzoek gestart. De bewoners hebben aangifte gedaan van brandstichting.

In het onderzoek is naar voren gekomen dat deze brandstichting door minimaal 4 personen is gepleegd en dat deze personen na de brandstichting zijn weggereden in een rood- / oranjekleurige Volkswagen, oud model.

De politie is op zoek naar getuigen die deze Volkswagen op zondag 8 januari 2017 omstreeks 00.05 uur hebben zien wegrijden vanuit de wijk Bossenburgh (zijde Assumburg).

Bij de verkeerslichten is de Volkswagen rechtsaf geslagen, in de richting van de rotonde Nieuwe Zuidbeekseweg.

Burgers die tips hebben over deze brandstichting kunnen dit doorgeven:

– Via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden.
– Via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006), anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Zie ook:
– Brand gesticht bij woning in Bonenburg met molotovcocktail (8 januari 2016)

Vorig artikelBrand gesticht bij woning in Bonenburg met molotovcocktail
Volgend artikelHennepkwekerij geruimd in woning Jan Vermeerlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier