Hennepkwekerij geruimd in woning Jan Vermeerlaan

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren tien hennepkwekerijen geruimd, voornamelijk in Midden- en West-Brabant, maar ook in Vlissingen.

In een woning aan de Jan Vermeerlaan zijn 123 planten en 96 stekken in beslag genomen. De andere invallen vonden plaats in Tholen, Roosendaal, Rijen, Etten-Leur, Tilburg, Prinsenbeek en Breda. In totaal werden er vier arrestaties verricht.

- Advertentie -

Volgens de politie wordt er hoge prioriteit gegeven aan de aanpak van hennep omdat de plantages stankoverlast en brandgevaar opleveren. Ook blijkt er vaak een relatie te zijn met georganiseerde misdaad.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie heeft nieuwe informatie over brandstichting Bonenburg
Volgend artikelScheldestromen verwacht hoge waterstand en sluit coupures
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).