KNMI: Morgen zware windstoten, Veiligheidsregio: Vandaag al storm

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op dit moment schijnt de zon, maar het KNMI en Veiligheidsregio Zeeland waarschuwen voor zware windstoten.

Het KNMI noemt zware windstoten tot 100 km/uur vanaf morgenmiddag tussen 14.00 en 00.00 uur. Veiligheidsregio Zeeland meldt zojuist vandaag al heftig weer te voorzien: “In de komende uren wordt er storm en hoog water in combinatie met springtij verwacht. We zijn voorbereid en volgen de ontwikkelingen op de voet, samen met onze partners Waterschap Scheldestromen en Rijkswaterstaat Zee en Delta”.

- Advertentie -

Volgens de weersites valt er vanmiddag en vanavond in Vlissingen rond de 17 mm. regen, geen sneeuw zoals elders in het land.

- Advertentie -
Vorig artikelScheldestromen verwacht hoge waterstand en sluit coupures
Volgend artikel‘Het leek alsof hij niet gered wilde worden’
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).