Verdachten geweldpleging Langeleenweg aangehouden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren twee mannen aangehouden die verdacht worden van openlijke geweldpleging op 27 december in Vlissingen.

Het gaat om een 16-jarige inwoner van Yerseke en een 19-jarige Vlissinger. Ze konden op basis van getuigenverklaringen worden aangehouden in Goes en Vlissingen. Beiden zitten vast en worden gehoord.

De geweldpleging waarvan ze verdacht worden, deed zich voor op dinsdagavond 27 december op de Langeleenweg. Een 44-jarige inwoner van Vlissingen reed om twee jongens heen met zijn fiets en raakte daarbij een van hen met zijn schouder. De jongens riepen naar hem, zetten de achtervolging in en sloegen de man in elkaar. Ze lieten het slachtoffer achter in de berm met verwondingen aan zijn hoofd en lijf. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Tijdens het opnemen van de getuigenverklaringen is de politie te weten gekomen wie de twee jongens waren. Dat heeft gisteren dus geleid tot hun aanhouding.

Zie ook:
– Gewonde na fikse mishandeling door verkeersruzie (28 december 2017)

Vorig artikelPolitie pakt vijf mannen op na ongeregeldheden jaarwisseling
Volgend artikelZesde verdachte rellen jaarwisseling meldt zich op politiebureau
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier