Man geslagen met stofzuigerstang op Schuitvaartgracht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 32-jarige man is vannacht aangehouden omdat hij iemand geslagen zou hebben met een stofzuigerstang op de Schuitvaartgracht.

Het slachtoffer, een 30-jarige man, is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij moest daarvoor wel in de boeien geslagen worden. Dat meldt de politie.

- Advertentie -

Rond 1.00 uur kwam een melding binnen van een mishandeling op de Schuitvaartgracht. Agenten en ambulancemedewerkers troffen buiten op straat meerdere personen aan. Onder hen een 30-jarige man met een bebloed hoofd. Op straat lag een stofzuigerstang. De man verklaarde daarmee geslagen te zijn door een 32-jarige buurtbewoner. Laatstgenoemde werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Hij zit nog vast.

Het slachtoffer gedroeg zich intussen steeds agressiever, aldus de politie. Omdat het noodzakelijk was dat hij naar het ziekenhuis ging, is hij geboeid de ambulance ingegaan. Dat gebeurde na overleg met de hulpofficier van justitie.

Het is niet bekend of de man aangifte wil doen. De andere mensen op straat verklaarden niets van het incident gezien te hebben. Daarom hoopt de politie nog getuigen te spreken. De politie vermoedt dat geluidsoverlast de aanleiding was.

- Advertentie -
Vorig artikelZesde verdachte rellen jaarwisseling meldt zich op politiebureau
Volgend artikelHondengeleider politie ingezet na melding over personen op bouwterrein
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).