Hondengeleider politie ingezet na melding over personen op bouwterrein

- Advertentie -

VLISSINGEN – Met de hulp van een hondengeleider heeft de politie gisteravond drie jongens van een bouwterrein in het centrum gehaald.

Omstreeks 18.20 uur belde iemand naar de meldkamer. De beller zag drie personen op het afgesloten bouwterrein aan de Vrijgang lopen en hoorde geluiden alsof er zaken werden vernield. Agenten splitsten zich op. Een hondengeleider waarschuwde dat de hond ingezet zou worden als de personen niet tevoorschijn kwamen. Direct meldde zich een verdachte. Boven in het toekomstige appartementencomplex zaten de andere twee.

- Advertentie -

De jongens zijn 18 jaar oud en afkomstig uit Middelburg en Grijpskerke. Ze hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd en krijgen een proces-verbaal.

- Advertentie -
Vorig artikelMan geslagen met stofzuigerstang op Schuitvaartgracht
Volgend artikel34-jarige verdachte van rellen Bloemenbuurt langer vast
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).