Politie deelt 10 bekeuringen uit tijdens controle

VLISSINGEN – Woensdag heeft het Verkeersteam tussen 07.00 uur en 16.30 uur een algemene verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn in totaal 10 bekeuringen uitgedeeld.

De controles zijn gehouden in de Paul Krugerstraat en op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen en op de N61 tussen Hoek en IJzendijke.

Acht automobilisten zijn aan de kant gezet voor het rijden met een gsm aan hun oor. In alle gevallen wisten de bellers maar al te goed dat de overtreding een zeer kostbare aangelegenheid is. Deze wetenschap heeft hen er niet van weerhouden om het toch te doen.

De boete voor niet handsfree bellen bedraagt 230 euro exclusief de kosten van het CJIB. Twee bestuurders hadden hun gordel niet om. Ook zij hebben hiervoor een bekeuring gekregen (140 euro).

Vorig artikelPolitie betreedt woning in Badhuisstraat
Volgend artikelRecherche zoekt getuigen van straatroof tijdens oudejaarsnacht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier