Politie deelt 10 bekeuringen uit tijdens controle

- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdag heeft het Verkeersteam tussen 07.00 uur en 16.30 uur een algemene verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn in totaal 10 bekeuringen uitgedeeld.

De controles zijn gehouden in de Paul Krugerstraat en op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen en op de N61 tussen Hoek en IJzendijke.

- Advertentie -

Acht automobilisten zijn aan de kant gezet voor het rijden met een gsm aan hun oor. In alle gevallen wisten de bellers maar al te goed dat de overtreding een zeer kostbare aangelegenheid is. Deze wetenschap heeft hen er niet van weerhouden om het toch te doen.

De boete voor niet handsfree bellen bedraagt 230 euro exclusief de kosten van het CJIB. Twee bestuurders hadden hun gordel niet om. Ook zij hebben hiervoor een bekeuring gekregen (140 euro).

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie betreedt woning in Badhuisstraat
Volgend artikelRecherche zoekt getuigen van straatroof tijdens oudejaarsnacht
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.