Recherche zoekt getuigen van straatroof tijdens oudejaarsnacht

© Foto: Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De recherche zoekt getuigen van een straatroof in de Walstraat. Twee verdachten zitten vast, maar de zaak is niet afgerond.

In de oudejaarsnacht liepen twee jongens door de Walstraat. Kort na 01.00 uur kwamen twee andere jongens vanuit de Lange Zelke op hen af lopen en bedreigden het tweetal fysiek en verbaal. De slachtoffers moesten hun zakken leegmaken. Toen ze geld hadden gevonden, liepen de belagers weg in de richting van de Hellingbaan.

- ADVERTENTIE -

Op 10 januari is een 16-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. Afgelopen dinsdag volgde een 18-jarige Vlissinger. Beiden zitten vast. Niettemin wil de recherche spreken met personen die getuige zijn geweest of informatie hebben over de zaak.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier