Recherche zoekt getuigen van straatroof tijdens oudejaarsnacht

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De recherche zoekt getuigen van een straatroof in de Walstraat. Twee verdachten zitten vast, maar de zaak is niet afgerond.

In de oudejaarsnacht liepen twee jongens door de Walstraat. Kort na 01.00 uur kwamen twee andere jongens vanuit de Lange Zelke op hen af lopen en bedreigden het tweetal fysiek en verbaal. De slachtoffers moesten hun zakken leegmaken. Toen ze geld hadden gevonden, liepen de belagers weg in de richting van de Hellingbaan.

- Advertentie -

Op 10 januari is een 16-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. Afgelopen dinsdag volgde een 18-jarige Vlissinger. Beiden zitten vast. Niettemin wil de recherche spreken met personen die getuige zijn geweest of informatie hebben over de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie deelt 10 bekeuringen uit tijdens controle
Volgend artikel19-jarige verdachte van rellen Bloemenbuurt ook op vrije voeten
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).