Brandje in woning oud-brandweerman gedoofd door bewoner

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een binnenbrandje in Oost-Souburg is vanmiddag door een bewoner van het pand zelf gedoofd.

Even na half vier kwam er een melding van een binnenbrand in de Beciusstraat, een zijstraat van de Kanaalstraat. Een van de bewoners, voormalig brandweerman, wist het vuur op de benedenverdieping te doven.

- Advertentie -

De brandweer kwam met enige vertraging door een geblokkeerde spoorwegovergang tussen Vlissingen en Oost-Souburg. Op het moment van het oponthoud had de bewoner al doorgegeven dat de situatie onder controle was.

Er hoefde niet meer geblust te worden, de brandweer inspecteerde de woning en verrichtte metingen, ook bij de buren.

- Advertentie -
Vorig artikelMan en vrouw aangehouden na vondst hennepkwekerij
Volgend artikelPolitie schrijft 13 bekeuringen uit bij verlichtingscontrole
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).