Man aangehouden in centrum Vlissingen met cocaïne en hennep

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is afgelopen weekend aangehouden in het uitgaansgebied van Vlissingen met cocaïne en hennep op zak.

De man legitimeerde zich bij de entree van een horecazaak. Daarbij viel een zakje met vermoedelijk bolletjes cocaïne uit zijn broekzak. Hij wilde ervandoor gaan, maar de beveiligers van de horecagelegenheid waren sneller. Ze droegen de man over aan bikers van de politie.

- Advertentie -

In het cellencomplex in Middelburg kwamen nog meer bolletjes tevoorschijn. Ook bleek de man een zakje met hennep in zijn onderbroek te hebben. Volgens Politieteam Walcheren krijgt de verdachte een proces-verbaal voor het bezit en de verkoop van harddrugs.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie deelt vijftien bekeuringen uit na rollerbankcontroles
Volgend artikelMan bedreigd op Jaagpad met vuurwapenachtig voorwerp
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).