Man bedreigd op Jaagpad met vuurwapenachtig voorwerp

Archief-foto © Pixabay

OOST-SOUBURG – Maandagochtend is een Middelburgse man bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp door twee onbekende mannen.

Maandagochtend tussen 07.30 en 07.45 uur fietst een 50-jarige Middelburgse man over het Vlissings Jaagpad naar zijn werk in Vlissingen. Even voor de draaibrug bij Oost-Souburg wordt hij tegengehouden door twee hem onbekende mannen.

De mannen bedreigen hem met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het slachtoffer geeft zijn bedreigers een duw en kan hard wegfietsen. De mannen komen hem niet achterna, dus fietst de man door naar zijn werk. Daar wordt de politie gebeld.

Het slachtoffer is erg geschrokken, maar kan toch een omschrijving geven van de twee mannen die hem bedreigden. Het zijn twee blanke mannen van ongeveer 50 jaar oud. Volgens het slachtoffer zijn het zwerverachtige types. De twee zien er onverzorgd uit en hebben een baard. Ze hebben een fors postuur en ze liepen maandag tussen 07.30 en 07.45 uur over het Vlissings Jaagpad vlakbij de draaibrug.

Op dat tijdstip fietsen er in de regel meer mensen, dus de politie hoopt dat er zich getuigen melden die de twee mannen ook gezien hebben, of iets meer kunnen vertellen over de voorgevallen situatie. Als u meer informatie hebt wordt u verzocht zich te melden via 0900-8844 of via WhatsApp op nummer 06 1220 7006.

Vorig artikelMan aangehouden in centrum Vlissingen met cocaïne en hennep
Volgend artikelBaby naar het ziekenhuis vanuit Souburg, man gewond in Groot-Abeele
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier