Jacht in problemen bij Nolleplaat, naar Breskens gesleept

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jacht is vanmiddag in de problemen gekomen op de Westerschelde bij de Nolleplaat en naar Breskens gesleept.

Het jacht werd omstreeks kwart over drie opgemerkt door viskotter SCH-18, zo meldt de KNRM. Het bevond zich bij de Nolleplaat aan de kant van De Wielingen. Over de aard van de problemen is niets bekendgemaakt. De Kustwacht schakelde vervolgens reddingsboot Zeemanshoop van de KNRM in. Toen die uitvoer, bleek een zogenoemde Fast Rescue Tender van de firma Multraship uit Terneuzen reeds aanwezig te zijn. Dit hulpschip, de Patrol, heeft het jacht naar Breskens gesleept.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelAuto rijdt lantaarnpaal omver op Nieuwe Vlissingseweg
Volgend artikelGewonden bij explosie in schuurtje Bossenburgh
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).