Gewonden bij explosie in schuurtje Bossenburgh

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond rond kwart voor tien is groot alarm gegeven voor een explosie in de Vlissingse wijk Bossenburgh. Meerdere personen zijn gewond geraakt.

Om 21.43 uur kwam de melding van een binnenbrand in de straat Merkenburg. Binnen enkele minuten werden naast de brandweer ook meerdere ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. De traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.

- Advertentie -

Volgens omstanders gaat het om een explosie in een schuurtje. Buurtbewoners zeggen een grote klap te hebben gehoord. De politie heeft de omgeving van de schuur ruim afgezet. Over de precieze oorzaak is niet bekend.

Update 04.02.2017: Vanmiddag verrichtte een gespecialiseerd bedrijf herstelwerkzaamheden. Merkenburg was op de hoek bij Lunenburg afgezet met hekken en linten.

- Advertentie -
Vorig artikelJacht in problemen bij Nolleplaat, naar Breskens gesleept
Volgend artikelOnduidelijkheid rond ongeval Nieuwe Zuidbeekseweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).