Scooterrijder gewond in Badhuisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanavond gewond geraakt bij een waarschijnlijk eenzijdig ongeval in de Badhuisstraat in Vlissingen.

Om 19.35 uur werd een verkeersongeval gemeld in de Badhuisstraat tussen hotel Piccard en de Watertoren. De eerst aangekomen hulpverleners zagen een man en zijn scooter op het trottoir liggen. Omdat de situatie ernstig leek, werden de traumahelikopter en een tweede ambulance opgeroepen. Om 19.53 uur kon de helikopter van Amsterdam rechtsomkeert maken. De inzet van het Mobiel Medisch Team bleek niet vereist.

- Advertentie -

Een toegesnelde kennis of familielid raakte in paniek, ze werd door agenten gerustgesteld. Het ambulancepersoneel, politie en een medewerker van Handhaving hebben het slachtoffer na behandeling op de brancard getild. De scooterrijder was op dat moment bij kennis. Over zijn verwondingen is niets bekend. De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen, maar verder geen onderzoek verricht.

- Advertentie -
Vorig artikelGeen testalarm in Vlissingen door technische storing
Volgend artikelJongetje bevrijd uit hek bij basisschool in centrum
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).