Jongetje bevrijd uit hek bij basisschool in centrum

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanochtend een jongetje bevrijd dat met zijn hoofd klem zat tussen de spijlen van een hek bij een school in Vlissingen.

Het incident deed zich voor op de speelplaats van een basisschool aan het Waaigat, achter het politiebureau. Een jongetje was tijdens het spelen met zijn hoofd tussen de spijlen van een hek gekomen en zat vast. Een leerkracht belde de hulpdiensten. De beroepsbrandweer uit Middelburg heeft een van de spijlen licht verbogen zodat de jongen bevrijd kon worden. Het personeel van de inmiddels gearriveerde ambulance hoefde niet in actie te komen.

- Advertentie -

De brandweer stond op het moment van de melding, even voor tienen, in de Bloemenlaan voor een binnenbrand. Daar bleek echter weinig aan de hand. Er hoefde niet geblust of geventileerd te worden zodat de bemanning meteen door kon naar het Waaigat.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond in Badhuisstraat
Volgend artikelMan van tas beroofd met computerapparatuur en geld
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).