Man van tas beroofd met computerapparatuur en geld

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagmorgen is op de Westelijke Bermweg een man door twee personen van een tas met geld en computerapparatuur beroofd.

Het incident gebeurde rond 11.15 uur. Het 41-jarige slachtoffer uit Oost-Souburg fietste over het fietspad richting Oost-Souburg. Een scooter met daarop twee personen reed vanaf de achterzijde langs de man en griste een tas van het slachtoffer mee. In de tas zaten geld en computerapparatuur.

- Advertentie -

De inwoner uit Oost-Souburg heeft aangifte gedaan op het politiebureau. De politie is op zoek naar de daders en zoekt mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelJongetje bevrijd uit hek bij basisschool in centrum
Volgend artikelDronken bestuurder ramt auto bij vluchtpoging
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.