Man van tas beroofd met computerapparatuur en geld

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Maandagmorgen is op de Westelijke Bermweg een man door twee personen van een tas met geld en computerapparatuur beroofd.

Het incident gebeurde rond 11.15 uur. Het 41-jarige slachtoffer uit Oost-Souburg fietste over het fietspad richting Oost-Souburg. Een scooter met daarop twee personen reed vanaf de achterzijde langs de man en griste een tas van het slachtoffer mee. In de tas zaten geld en computerapparatuur.

De inwoner uit Oost-Souburg heeft aangifte gedaan op het politiebureau. De politie is op zoek naar de daders en zoekt mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Vorig artikelJongetje bevrijd uit hek bij basisschool in centrum
Volgend artikelDronken bestuurder ramt auto bij vluchtpoging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier