Gewonde in Scheldestraat, hulpdiensten naar Koudekerkseweg en Ter Poorteweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een persoon, vermoedelijk een fietser, is vanochtend gewond geraakt op de hoek van de Scheldestraat en de Kasteelstraat in Vlissingen.

De politie ontfermde zich over de fiets, de opgeroepen ambulance vertrok zonder spoed. Over het incident zijn verder geen details bekendgemaakt. Terwijl het slachtoffer verzorgd werd, hield de politie een motorrijder aan die met grote snelheid uit de richting van de Paul Krugerstraat kwam. Een agent noteerde zijn gegevens en schatte de snelheid op 80-85 km. per uur.

- Advertentie -

Vanmiddag tegen vier uur werd ambulance 127 met spoed naar de Koudekerkseweg gestuurd. Een oudere vrouw was ter hoogte van de Vondellaan op het trottoir ten val gekomen. Ze had bloed op haar gezicht, maar was bij kennis. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd.

Aan het begin van de avond kwamen de hulpdiensten in actie voor een medische noodsituatie in Koudekerke bij de specialistische woonvoorziening Korsakov aan de Ter Poorteweg. Een ambulance, een kleine ziekenwagen Rapid Responder en twee politie-eenheden werden ingezet. Het tevens opgeroepen Snel-Interventie-Voertuig van de brandweer in Koudekerke arriveerde met vijf man personeel, maar kon binnen korte tijd al terugkeren naar de thuisbasis.

Update 18/02/2017 – De inzet aan de Ter Poorteweg betrof een 47-jarige man. Hij is overleden, zo meldt de familie uit Vlissingen vandaag in een overlijdensbericht.

- Advertentie -
Vorig artikelDrukke vrijdagmiddag voor politie, onder andere zes uiteenlopende meldingen
Volgend artikelFietsster gewond bij val op Jacoba van Beierenweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).