Bemanningslid viskotter gewond van boord gehaald bij visafslag

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een bemanningslid van de viskotter ARM-44 is vanavond gewond van boord gehaald in de Binnenhaven en naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer heeft waarschijnlijk zijn heup of dijbeen gebroken, zo meldt een collega van de man. Na de eerste melding rond half acht ging een verpleger met de Rapid Responder naar het sluizencomplex. Aan boord, onderweg naar de kade bij de visafslag, werd geconstateerd dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. Daarom kwam een grotere ziekenwagen rond 20.30 uur naar de Eerste Binnenhavenweg.

Het slachtoffer kreeg een pijnstillende injectie en werd met behulp van andere bemanningsleden op de kade gehesen. De ambulance met de gewonde bracht vervolgens eerst de verpleger terug naar de Rapid Responder bij het sluizencomplex en reed pas daarna naar het ziekenhuis. Mogelijk vallen de verwondingen derhalve mee.

Vorig artikelFietsster gewond bij val op Jacoba van Beierenweg
Volgend artikelAuto beschadigd in Kenau Hasselaarstraat en geborgen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier