Auto beschadigd in Kenau Hasselaarstraat en geborgen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenwagen is vanavond beschadigd geraakt in de Kenau Hasselaarstraat, vermoedelijk door een passerende automobilist.

Rond tien uur kreeg de politie een melding uit de Kenau Hasselaarstraat. Een personenwagen had flinke schade. Volgens de eigenaar was de averij veroorzaakt door een langsrijdende auto. Onduidelijk is vooralsnog of de politie iemand aangehouden heeft. Op de plek van het ongeval bevond zich om kwart voor elf vanavond geen tweede voertuig. Meer informatie volgt zodra bekend.

- Advertentie -

Een bergingsbedrijf heeft de personenwagen afgevoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelBemanningslid viskotter gewond van boord gehaald bij visafslag
Volgend artikelBrandje in bijgebouw Boulevard Evertsen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).