Hennepkwekerij ontdekt na melding over burenruzie

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gistermiddag een kleine hennepkwekerij ontdekt na een melding over burenruzie in de Hendrick Vroomlaan.

Omstreeks 17.30 uur kreeg de politie een melding uit de Hendrick Vroomlaan in Vlissingen. Daar was een ruit uit een voordeur geslagen. Een 21-jarige man werd aangehouden. Hij bleek ook nog een doosje hallucinerende paddenstoelen op zak te hebben. De verdachte gaf de agenten toestemming om zijn woning te betreden voor het ophalen van zijn identiteitsbewijs, aldus de politie op haar website.

Binnen zagen de politiemedewerkers op verschillende plaatsen hennep liggen. Ze troffen zelfs een kwekerij aan met zestien planten. Op last van de Officier van Justitie werd de kwekerij meteen geruimd. De politie nam ongeveer 200 gram softdrugs in beslag.

De agenten hebben een aangifte van vernieling en twee getuigenverklaringen opgenomen. De 21-jarige verdachte is overgebracht naar een politiecel. Vandaag wordt hij verder gehoord.

Vorig artikelVlissinger aangehouden met drugs in voertuig
Volgend artikelKNMI: Pas op! Zware windstoten van 75-100 kilometer per uur
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier