Vlissinger aangehouden met drugs in voertuig

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 21-jarige Vlissinger is gisteravond aangehouden. Agenten vonden in zijn auto gedroogde henneptoppen.

Surveillerende agenten zagen rond 19.10 uur een slingerende auto op de Nieuwe Vlissingseweg. Ze gaven een stopteken. Op de achterbank lag een verkruimelaar om cannabis kleiner te maken, zodat het vermoeden ontstond dat er drugs in het voertuig lagen. Van onder de bestuurdersstoel kwamen inderdaad een zak met henneptoppen en een mes tevoorschijn.

- Advertentie -

Het slingerende rijgedrag bleek niet door alcohol te komen, zoals eerst gedacht werd, maar door handelingen op een mobiele telefoon. Daarvoor heeft de man in ieder geval een bekeuring gekregen. Hij is overgebracht naar het cellencomplex en zit nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie verdachten aangehouden in onderzoek wietkwekerijen
Volgend artikelHennepkwekerij ontdekt na melding over burenruzie
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).