Vrouw (52) vermist vanuit Vlissingen, Burgernet gestart

© Burgernet

VLISSINGEN – Via Burgernet is zojuist een oproep verspreid om uit te kijken naar een vermiste vrouw. Haar signalement is via Burgernet openbaar gemaakt.

De vrouw is volgens het bericht 52 jaar oud. Ze heeft een donkere huidkleur, is ongeveer 1.60 meter lang en heeft een gezet postuur. De vrouw draagt een lange zwarte jas en een mogelijk bruine hoofddoek. Ook is zij in het bezit van een handtas.

Mensen met tips over deze vermissing morgen direct contact opnemen met het alarmnummer 112.

Vorig artikelStorm voorbij, schade valt mee
Volgend artikelVermiste vrouw (52) uit Vlissingen weer aangetroffen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier