Storm voorbij, schade valt mee

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het stormachtige weer heeft vandaag in Vlissingen nauwelijks schade aangericht. De wind is geluwd inmiddels.

Om 19.00 uur werd in Vlissingen kortstondig windkracht 10 gemeten. Officieel geen zware storm, want daarvoor moet gemiddeld over een heel uur windkracht 10 gemeten worden. Even na 21.00 uur lag het niveau alweer tussen 6 en 7.

- ADVERTENTIE -

De brandweer hoefde maar twee keer uit te rukken. Aan het begin van de avond belde een man vanaf het parkeerterrein bij de Albert Heijn aan de Gildeweg omdat een klein stuk dakbedekking op de supermarkt gedeeltelijk losgekomen was en dreigde te vallen. Even later viel in Oost-Souburg in de Lekstraat een boom omver.

Westerschelde Ferry meldde om 14.00 uur dat de veerdienst tussen Vlissingen en Breskens door de storm gestremd was. Vanavond kwam het bericht dat er morgenochtend vanaf 05.48 uur weer eenmaal per uur gevaren wordt. Er zijn vandaag bussen ingezet.

- ADVERTENTIE -