Politie start onderzoek naar illegale motorcrossen Vlissingen-Oost

- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – De politie is een onderzoek gestart naar motorcrossers die de laatste tijd illegaal in het havengebied rijden.

Zeeland Seaports, de beheerder van de haven en de infrastructuur in het havengebied, constateert de laatste tijd een toename van overlast en schade door illegaal motorcrossen in het havengebied. Zo zijn diverse groenstroken en enkele zogenaamde ballastbedden (fundering) van het spoor vernield. Er wordt gecrost door natuurgebieden, groenstroken, landerijen, sloten en braakliggende terreinen van Zeeland Seaports en de gemeente Borsele.

- Advertentie -

Veiligheid en het respecteren van de natuur in het havengebied zijn belangrijk voor de haven en de activiteiten in dit bijzondere gebied. Verstoring van natuurgebieden, planten en dieren én het creëren van onveilige situaties door onder andere motorcrossen, mountainbiken en rallyrijden wordt door Zeeland Seaports niet toegestaan. Bij constatering wordt dit bij de politie gemeld.

Politie en Zeeland Seaports roepen de veroorzakers op om met hun illegale activiteiten te stoppen. Mochten zij toch doorgaan, dan worden mensen gevraagd beelden (film of foto’s) te maken en de politie te bellen: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Illegale motorrijders riskeren een boete en inbeslagname van de motoren.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje bij oude school snel geblust
Volgend artikelOudere man gewond op trottoir in Gasthuisstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

  1. Goh…. Vernield mag er natuurlijk niks worden… Maar zeggen, dat het natuurgebieden zijn? Kunnen we daar later nog op refereren? Het is allemaal opgespoten zand… Zodra er een bedrijf komt, is het verhaal Natuurgebied heel erg kort hoor! Zeeland Seaports heeft niet zoveel met natuurgebieden!

Reacties zijn gesloten.