Politie start onderzoek naar illegale motorcrossen Vlissingen-Oost

( Archief-foto)

VLISSINGEN-OOST – De politie is een onderzoek gestart naar motorcrossers die de laatste tijd illegaal in het havengebied rijden.

Zeeland Seaports, de beheerder van de haven en de infrastructuur in het havengebied, constateert de laatste tijd een toename van overlast en schade door illegaal motorcrossen in het havengebied. Zo zijn diverse groenstroken en enkele zogenaamde ballastbedden (fundering) van het spoor vernield. Er wordt gecrost door natuurgebieden, groenstroken, landerijen, sloten en braakliggende terreinen van Zeeland Seaports en de gemeente Borsele.

Veiligheid en het respecteren van de natuur in het havengebied zijn belangrijk voor de haven en de activiteiten in dit bijzondere gebied. Verstoring van natuurgebieden, planten en dieren én het creëren van onveilige situaties door onder andere motorcrossen, mountainbiken en rallyrijden wordt door Zeeland Seaports niet toegestaan. Bij constatering wordt dit bij de politie gemeld.

Politie en Zeeland Seaports roepen de veroorzakers op om met hun illegale activiteiten te stoppen. Mochten zij toch doorgaan, dan worden mensen gevraagd beelden (film of foto’s) te maken en de politie te bellen: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Illegale motorrijders riskeren een boete en inbeslagname van de motoren.

Vorig artikelBrandje bij oude school snel geblust
Volgend artikelOudere man gewond op trottoir in Gasthuisstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

  1. Goh…. Vernield mag er natuurlijk niks worden… Maar zeggen, dat het natuurgebieden zijn? Kunnen we daar later nog op refereren? Het is allemaal opgespoten zand… Zodra er een bedrijf komt, is het verhaal Natuurgebied heel erg kort hoor! Zeeland Seaports heeft niet zoveel met natuurgebieden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier