Oudere man gewond op trottoir in Gasthuisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een oudere man is vandaag tegen de avond gewond afgevoerd vanuit de Gasthuisstraat in Vlissingen, vlakbij de Spuistraat.

Bij aankomst van de ambulance zat de man op het trottoir bij een lantaarnpaal. Omstanders hadden zich over hem ontfermd en waarschijnlijk 112 gebeld. Het slachtoffer was bij kennis en werd afgevoerd. Onbekend is wat er precies gebeurd is.

- Advertentie -

De politie kwam ook ter plekke, maar hoefde geen onderzoek te doen. Gelijk daarna reden de agenten naar de Lange Zelke voor het afhandelen van een gemelde winkeldiefstal uit de Zeeman.

Eerder vanmiddag kwam een fietser hard ten val op de Paul Krugerstraat ter hoogte van de Singel. Hij kreeg het vervolgens aan de stok met een andere man die samen met zijn hond gedeeltelijk op het fietspad gelopen had en het ongeval zodoende veroorzaakt zou hebben. De fietser vroeg schadevergoeding, de andere man ontstak daarop in woede en leek de fietser aan te vallen. Uiteindelijk bleef het bij een scheldpartij. Beide heren vervolgden hun wegen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie start onderzoek naar illegale motorcrossen Vlissingen-Oost
Volgend artikelVrouw (52) vermist in Vlissingen, oproep via Burgernet
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).