Vrouw lichtgewond bij binnenbrandje in Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Bij een binnenbrandje in Oost-Souburg is vanmiddag de bewoonster van een woning aan de Hontestraat lichtgewond geraakt.

Even voor 15.00 uur kwam de melding van een binnenbrand aan de Hontestraat. Het leek mee te vallen. De opgeroepen ladderwagen kon vrijwel meteen retour kazerne. Er was aan de buitenzijde geen rookontwikkeling zichtbaar. Toch had een persoon in de woning kennelijk gezondheidsproblemen. Ze stapte op eigen kracht de ambulance in.

- Advertentie -

Nadat de tankautospuit van de brandweer in Middelburg vertrok, heeft de politie samen met een medewerker van de woningbouwvereniging gewacht op familieleden of kennissen van de bewoonster voor de verdere afhandeling.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpdiensten in actie voor bekende dakloze
Volgend artikelAanrijding met flinke schade op kruising A58 Vlissingen-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).