Hulpdiensten in actie voor bekende dakloze

- Advertentie -

VLISSINGEN – De ambulance is vanmiddag ingezet nadat een bekende dakloze ten val kwam langs de Spuistraat. Ook de politie heeft poolshoogte genomen.

Een getuige vertelde de politie rond 14.30 uur dat het slachtoffer nabij de waterpartij aan de Spuistraat achterovergevallen was. De politie gaf aan de man te kennen. Ambulance-medewerkers onderzochten hem in de Lange Zelke waar hij op dat moment zat. Ze concludeerden dat vervoer naar het ziekenhuis niet vereist was.

- Advertentie -

Na het vertrek van de hulpdiensten deed de dakloze een plas op de Lange Zelke voor de Primera en liep met wankele tred naar de Aagje Dekenstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelHennepkwekerij geruimd tussen Groenewoud en Nieuwstraat
Volgend artikelVrouw lichtgewond bij binnenbrandje in Souburg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).