Gerucht over vermissing van meisje Irislaan blijkt niet te kloppen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is een meisje als vermist opgegeven in de omgeving van de Irislaan in Vlissingen. De melding bleek niet te kloppen.

Om 16.00 uur werd een ambulance opgeroepen naar de hoek van de Irislaan en de Anton Mauvelaan. De ambulance hoefde uiteindelijk niet te komen, maar ter plekke stonden wel een heleboel kinderen die beweerden dat een klein meisje vermist werd. Volgens de kinderen was het meisje in de witte auto van een hun onbekende man gestapt. De man zou een petje dragen.

Terwijl de politie met omstanders sprak, kwam iemand op de fiets vertellen dat het meisje zich in de speeltuin aan de Bloemenlaan zou bevinden met haar moeder. De politie trof moeder en kind daar inderdaad aan en kreeg te horen dat er niets aan de hand was.

Eerder vanmiddag werd een 3-jarige korte tijd vermist in de omgeving van de Julianalaan. Burgernet meldde al na een kwartier dat het jongetje terecht was.

Vorig artikelBusje lekt diesel in riool bij Westduin
Volgend artikelArbeider gewond bij werkzaamheden aan Sloebrug
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier