Arbeider gewond bij werkzaamheden aan Sloebrug

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een medewerker van een bedrijf dat onderhoudswerkzaamheden verricht aan de Sloebrug in Vlissingen is vanmiddag lichtgewond geraakt.

Volgens een collega van de man ging het om een bedrijfsongeval waarbij een arm van het slachtoffer uit de kom schoot. Ambulance 127 is naar de plaats van het ongeval gereden voor medische hulp. Het verkeer ondervond geen extra hinder.

- Advertentie -

Door onderhoud aan het beweegbare loop- en rijgedeelte van de brug is tijdelijk slechts een rijbaan beschikbaar voor autoverkeer. Het fietspad is gesloten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de Provincie Zeeland.

- Advertentie -
Vorig artikelGerucht over vermissing van meisje Irislaan blijkt niet te kloppen
Volgend artikelContainerbrandje in Kasteelstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).