Vlissinger aangehouden met getrokken wapens na bedreiging

© Foto: Michel Pieters
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft de politie een 29-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij iemand zou hebben bedreigd met een vuurwapen.

Volgens de politie kwam de melding omstreeks 12.45 uur binnen. “De verdachte zou iemand hebben bedreigd met een vuurwapen, wij hebben hem daarom aangehouden met getrokken wapens”, aldus een woordvoerder van de politie. De man bleek uiteindelijk geen wapen bij zich te hebben. Wel is zijn auto in beslag genomen. Het voorval gebeurde in Wijenburg.

- ADVERTENTIE -

Eerder deze middag drong iemand met een hoop lawaai een woning binnen via de achterzijde, meldt de website van de buurtvereniging. Mogelijk gaat het om dezelfde man. Hij zou deel uitmaken van een groepje dat al geruime tijd voor problemen zorgt.

Volgens de politie gaat het slachtoffer aangifte doen. De 29-jarige verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- ADVERTENTIE -