Vlissinger aangehouden met getrokken wapens na bedreiging

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft de politie een 29-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij iemand zou hebben bedreigd met een vuurwapen.

Volgens de politie kwam de melding omstreeks 12.45 uur binnen. “De verdachte zou iemand hebben bedreigd met een vuurwapen, wij hebben hem daarom aangehouden met getrokken wapens”, aldus een woordvoerder van de politie. De man bleek uiteindelijk geen wapen bij zich te hebben. Wel is zijn auto in beslag genomen. Het voorval gebeurde in Wijenburg.

- Advertentie -

Eerder deze middag drong iemand met een hoop lawaai een woning binnen via de achterzijde, meldt de website van de buurtvereniging. Mogelijk gaat het om dezelfde man. Hij zou deel uitmaken van een groepje dat al geruime tijd voor problemen zorgt.

Volgens de politie gaat het slachtoffer aangifte doen. De 29-jarige verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelContainerbrandje in Kasteelstraat
Volgend artikel15-jarige jongen met gestolen scooter aangehouden in Westerzicht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.