© Foto: Politieteam Walcheren

KOUDEKERKE – Gisteren kreeg de politie een melding dat er een wallaby was ontsnapt en weggerend richting de begraafplaats in Koudekerke.

De politie slaagde erin na een achtervolging het dier in een hoek te drijven. Het beest besloot echter met een indrukwekkende sprong de motoragent te passeren.

Hierna is de wallaby niet meer gezien. De politie vraagt aan mensen die het dier zien, te bellen naar 0900-8844. De dierenambulance zal het dier dan samen met de politie terugbrengen naar zijn thuisadres.

Update – Meerdere personen schreven vandaag op Facebook de kangoeroe gezien te hebben. Zoals op de begraafplaats in Koudekerke waar het dier zich tegoed zou hebben gedaan aan vers neergelegde bloemen en langs de weg naar Middelburg. Uiteindelijk is de kangoeroe gevangen op het sportcomplex van voetbalvereniging VCK. De politie bevestigt dat hij weer veilig thuis is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier