Politie probeert ontsnapte wallaby te vangen

© Foto: Politieteam Walcheren

KOUDEKERKE – Gisteren kreeg de politie een melding dat er een wallaby was ontsnapt en weggerend richting de begraafplaats in Koudekerke.

De politie slaagde erin na een achtervolging het dier in een hoek te drijven. Het beest besloot echter met een indrukwekkende sprong de motoragent te passeren.

Hierna is de wallaby niet meer gezien. De politie vraagt aan mensen die het dier zien, te bellen naar 0900-8844. De dierenambulance zal het dier dan samen met de politie terugbrengen naar zijn thuisadres.

Update – Meerdere personen schreven vandaag op Facebook de kangoeroe gezien te hebben. Zoals op de begraafplaats in Koudekerke waar het dier zich tegoed zou hebben gedaan aan vers neergelegde bloemen en langs de weg naar Middelburg. Uiteindelijk is de kangoeroe gevangen op het sportcomplex van voetbalvereniging VCK. De politie bevestigt dat hij weer veilig thuis is.

Vorig artikel15-jarige jongen met gestolen scooter aangehouden in Westerzicht
Volgend artikelBrandweerlieden gewond bij oefening in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier