Brandweerlieden gewond bij oefening in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee brandweerlieden hebben vanmiddag rook ingeademd tijdens een oefening in Vlissingen en zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Kort na 15.00 uur werden drie ambulances naar het trainingscentrum aan de Oosterhavenweg gestuurd. Ook de politie kwam ter plekke. Vanaf de Oosterhavenweg was te zien dat er zuurstofflessen naar binnen werden gebracht in een gebouw op het centrum. Buiten stond een brandweerwagen uit Zoutelande.

- Advertentie -

Veiligheidsregio Zeeland meldt op haar website dat twee brandweermannen rook hebben ingeademd. Beiden zijn met spoed naar het ziekenhuis in Goes overgebracht. Een van hen kon al snel naar huis, de ander moest blijven ter observatie.

Naar de oorzaak van het incident wordt onderzoek gedaan. Ook de chef van de brandweerpost Zoutelande kwam na het vertrek van de ambulances met eigen vervoer op het trainingscentrum aan.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie probeert ontsnapte wallaby te vangen
Volgend artikelBekeuringen bij controle op crossen in havengebied Vlissingen-Oost
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).