Bekeuringen bij controle op crossen in havengebied Vlissingen-Oost

- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – De politie heeft afgelopen weekend bekeuringen uitgedeeld bij een controle op illegale crossers in het havengebied.

Een quadrijder werd bekeurd voor het rijden op een bedrijventerrein dat verboden is voor onbevoegden. Bij een volgende overtreding wordt zijn quad in beslag genomen. Een man kreeg een waarschuwing omdat hij zijn zoontje liet crossen. Volgens de politie verlieten enkele crossmotor- en quadrijders met hoge snelheid het gebied toen ze de agenten zagen. Tussendoor kregen nog twee automobilisten een boete voor te hard rijden.

- Advertentie -

De controle werd zaterdag en zondag uitgevoerd door motoragenten en medewerkers van het Haventeam. Klachten van Zeeland Seaports eerder deze maand vormden de aanleiding. Ook mountainbiken is niet toegestaan.

Zie ook:
– Politie start onderzoek naar illegale motorcrossen Vlissingen-Oost (3 maart 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweerlieden gewond bij oefening in Vlissingen
Volgend artikelHennepkwekerij boven café in Kanaalstraat geruimd
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).