Hennepkwekerij boven café in Kanaalstraat geruimd

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG  – De politie trof woensdagmiddag in een bedrijfspand aan de Kanaalstraat een hennepkwekerij aan.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na enkele tips. De plantage werd rond 14.30 uur ontdekt, bestond uit drie kweekruimten en was gevestigd boven café Bellevue. Ongeveer vierhonderd hennepplanten bleken zojuist te zijn geknipt. Er werd ruim twintig kilogram aan hennepplanten aangetroffen. Er werd niemand gearresteerd.

Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Nadat de stroom was uitgeschakeld, heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de henneptoppen in beslag genomen. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Het elektriciteitsbedrijf zal nog aangifte doen vanwege de diefstal van de stroom.

Vorig artikelBekeuringen bij controle op crossen in havengebied Vlissingen-Oost
Volgend artikelBrandweer uit Vlissingen met haakarmbak naar brand in Kapelle
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier