Hennepkwekerij boven café in Kanaalstraat geruimd

- Advertentie -

OOST-SOUBURG  – De politie trof woensdagmiddag in een bedrijfspand aan de Kanaalstraat een hennepkwekerij aan.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na enkele tips. De plantage werd rond 14.30 uur ontdekt, bestond uit drie kweekruimten en was gevestigd boven café Bellevue. Ongeveer vierhonderd hennepplanten bleken zojuist te zijn geknipt. Er werd ruim twintig kilogram aan hennepplanten aangetroffen. Er werd niemand gearresteerd.

- Advertentie -

Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Nadat de stroom was uitgeschakeld, heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de henneptoppen in beslag genomen. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Het elektriciteitsbedrijf zal nog aangifte doen vanwege de diefstal van de stroom.

- Advertentie -
Vorig artikelBekeuringen bij controle op crossen in havengebied Vlissingen-Oost
Volgend artikelBrandweer uit Vlissingen met haakarmbak naar brand in Kapelle
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

3 REACTIES

Reacties zijn gesloten.