Automobilist rijdt door na botsing op Baskensburgplein

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een automobilist is vanavond doorgereden na een scooterbestuurster te hebben aangereden op het Baskensburgplein.

Rond 19.00 uur reed de scooterrijdster over het fietspad op het Baskensburgplein. Ze kreeg geen voorrang van een automobilist die waarschijnlijk uit de Van der Helstlaan kwam. De scooter werd geraakt, de autobestuurder reed door.

- Advertentie -

Een buurtbewoonster die getuige van het ongeval was, onthield het kentekennummer van de personenwagen en gaf het door aan de politie.

De bestuurster van de scooter werd opgevangen door omstanders. Later is zij behandeld in de ambulance, maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis. Haar blauwe scooter (niet de scooter links op de foto) raakte flink beschadigd. De politie is nog enige tijd in de woning van de getuige geweest.

- Advertentie -
Vorig artikelTreinverkeer van en naar Vlissingen vertraagd door ongeval
Volgend artikelGewonden bij verkeersongeval Sloeweg ter hoogte van Rosenburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).