Gewonden bij verkeersongeval Sloeweg ter hoogte van Rosenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een botsing op de Sloeweg nabij de Koudekerkseweg en Gerbrandystraat zijn vanmiddag rond 16.00 uur drie personen gewond geraakt.

Wijkagenten melden op social media dat vier auto’s bij het ongeval betrokken waren. Drie ervan zouden weggesleept zijn. Ambulances zouden drie personen met onbekend letsel naar het ziekenhuis hebben vervoerd.

- Advertentie -

“Kop-staart aanrijding met 4 voertuigen op de Sloeweg in Vlissingen. Door laagstaande zon de file over het hoofd gezien. Resultaat: drie auto’s gesleept, 3 gewonden afgevoerd naar het ziekenhuis en een boel schade”, aldus een wijkagent via Instagram.

- Advertentie -
Vorig artikelAutomobilist rijdt door na botsing op Baskensburgplein
Volgend artikelOlietanker met problemen nog altijd voor anker bij Nolleplaat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).