Vijf aanhoudingen na drugsactie in Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisterenmiddag zijn tijdens een actie van het politieteam Walcheren vier personen in Papegaaienburg aangehouden op verdenking van het verkopen en kopen van drugs. De actie is een vervolg op drugsoverlastmeldingen.

Een 19-jarige Vlissinger wordt in deze zaak als drugsverkoper aangemerkt. Drie andere personen, een 40-jarige vrouw uit Vlissingen en twee 19-jarige jongens uit Portugal, worden ervan verdacht dat zij drugs hebben gekocht van de handelaar.

Aan het eind van de middag is een huiszoeking gedaan in de woning van de handelaar. Daar is een hoeveelheid drugs en geld aangetroffen. Een in de woning aanwezig vrouw (41) is eveneens aangehouden. Het pand is door de gemeente voor drie maanden afgesloten.

Alle verdachten zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Na verhoor mochten de vermoedelijke kopers weer naar huis. De Portugeese jongens blijkens niets met de zaak te maken te hebben. Bij de vrouw wordt wel drugs aangetroffen. De 19-jarige handelaar en de 41-jarige vrouw zijn inmiddels voorgeleid en zitten nog vast.

Vorig artikelStrandjeep ingezet voor spoedgeval bij Westduin
Volgend artikelVermoedelijke insluipers aangehouden in Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier