Vermoedelijke insluipers aangehouden in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – In de vroege donderdagmorgen, omstreeks 04.45 uur, werd een bewoner van een woning aan de Burchtstraat in Oost-Souburg wakker. Hij kwam in de woonkamer en ontdekte dat er een insluiping was geweest. Meerdere goederen uit zijn woning waren weggenomen door onbekenden.

Hij belde direct de politie om de diefstal door te geven en agenten zijn gaan zoeken naar de dader(s). Ook een hondengeleider werd ingeschakeld om mee te zoeken. De agenten troffen drie jonge mannen aan bij het station in Oost-Souburg. Een van hen maakte aanstalten om weg te lopen toen hij de agenten zag. De politiemedewerkers besloten daarom een gesprekje aan te knopen met de drie, mede om hen te controleren. Bij de jonge mannen werden goederen aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk afkomstig waren uit de woning waar zojuist was ingebroken.

- Advertentie -

De drie zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Het gaat om twee mannen van 20 uit Den Haag en een van 19 uit Oost-Souburg. Ze zitten vast en worden donderdag gehoord over hun betrokkenheid bij de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelVijf aanhoudingen na drugsactie in Vlissingen
Volgend artikelMan (42) aangehouden na overtreden gebiedsverbod
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.