Man (42) aangehouden na overtreden gebiedsverbod

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

Vlissingen – Woensdagmiddag is een 42-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een gebiedsverbod overtrad.

Woensdag aan het eind van de middag overschreed een van de betrokkenen zijn gebiedsverbod. Hij werd door de BOA’s van de gemeente Vlissingen staandegehouden. Zij vroegen de politie hen te assisteren, de Vlissinger van 42 jaar oud moest worden aangehouden.

De man is rond 17.45 uur door de politie overgebracht naar een politiecel. Daar is hij gehoord over zijn overtreding. Nadat hij een verklaring had afgelegd kon hij weer huiswaarts keren. Er wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Vorig artikelVermoedelijke insluipers aangehouden in Oost-Souburg
Volgend artikelBerijder scootmobiel loopt pijnlijke hand op bij val
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier