Drie jongens aangehouden op verdenking van inbraak in gymzaal

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Drie jongens zijn gisteravond aangehouden in Oost-Souburg nadat ze mogelijk hadden ingebroken in gymzaal De Tweemaster.

Rond 21.40 uur kreeg de politiemeldkamer een bericht van een getuige. Drie jongens zouden aan het inbreken zijn in de gymzaal aan de Jan de Priesterstraat. Toegesnelde agenten troffen bij de voordeur een 16-jarige aan. Een jongen van 17 kwam naar buiten gerend en kon ook worden aangehouden. Binnen een uur werd een derde verdachte (16) aangehouden in zijn woning. Alle verdachten komen uit Oost-Souburg.

- Advertentie -

Het drietal is naar het politiecellencomplex gebracht en wordt vandaag gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelMeisje gewond in winkelcentrum aan Lange Zelke
Volgend artikelMan (70) aangehouden voor het uitvoeren van één of meerdere gestolen auto’s
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).