Man gewond voor café in Walstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een man is zondagavond omstreeks tien uur voor een café aan de Walstraat op straat aangetroffen. De politie stuurde twee eenheden.

Uit de eerste contacten met de liggende man leek naar voren te komen dat er geen derden bij het incident betrokken waren, mogelijk had de man een combinatie van middelen ingenomen. Hij werd naar een toegesnelde ambulance geleid voor medisch onderzoek.

- ADVERTENTIE -

Zaterdagmiddag kwamen de hulpdiensten in actie voor een klein verkeersongeval (foto). Op de rotonde bij de Aagje Dekenstraat en Scheldestraat was een scooter aangereden door een zwarte Audi. De berijder van de scooter werd bekeken door een verpleegkundige, maar kon uiteindelijk zijn weg vervolgen. Nadere details zijn niet bekendgemaakt.

- ADVERTENTIE -