Hond bijt andere hond, politie zoekt bazin

- Advertentie -

RITTHEM – De politie is op zoek naar de eigenaresse van twee honden. Een van haar honden was vorige week (maandag 27 maart tussen 13.00 en 14.00 uur) op het strandje bij Ritthem betrokken bij een bijtincident met een andere hond.

De vrouw liep over de dijk die grenst aan het strandje. Een van haar honden, een bruine Pitbull-achtige hond met een witte kop, kwam ineens naar het strand gerend en beet de Border Collie van een man uit Middelburg in het oor. De terriër probeerde de Border Collie onder water te trekken, maar dat werd voorkomen door tussenkomst van de man en de vrouw.

- Advertentie -

De bazin van de Pitbull-achtige hond is het water ingegaan en heeft de twee honden uit elkaar gehaald. De baas van de Border Collie is hierop vertrokken met zijn hond. Hij zag nog dat de terriër de vrouw in haar hand beet en dat de vrouw haar hond ongeveer in de houdgreep moest leggen om hem aangelijnd te krijgen.

Eenmaal thuis ontdekte de man dat de Border Collie toch een bijtwond had opgelopen. De man is zelf al op zoek gegaan naar de betreffende vrouw, maar heeft haar niet meer kunnen vinden. Hij heeft het voorval gemeld bij de politie in de hoop dat de vrouw zich meldt.

Een goed signalement van de vrouw is niet bekend. Het betreft een blonde vrouw met een gezet postuur. Zij was in het gezelschap van twee honden, een zwart-witte Border Collie en de bruine Pitbull-achtige hond met een witte kop. Bent u, of kent u, deze blonde mevrouw in combinatie met de twee honden? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelKortsluiting en vonken aan Bellamypark, geen brand
Volgend artikelVlissinger trekt mes bij ruzie, aangehouden in Walstraat
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.