Vlissinger trekt mes bij ruzie, aangehouden in Walstraat

© Foto: Politieteam Walcheren

VLISSINGEN – Een 64-jarige man uit Vlissingen is vanmiddag aangehouden nadat hij een 32-jarige plaatsgenoot had bedreigd met een mes.

De twee kregen ruzie op het Arsenaalplein, mogelijk over het gedrag van een hond. Tijdens de woordenwisseling trok de 64-jarige man een mes en bedreigde zijn jongere stadsgenoot. Op aanwijzingen van laatstgenoemde kon de messentrekker aangehouden worden in de Walstraat.

Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De andere persoon heeft aangifte gedaan. Het incident vond plaats rond 13.30 uur, de politie zoekt getuigen.

Update – Politieteam Walcheren voegt op zijn Facebook-site toe dat bikers de verdachte ter hoogte van café De Hoppit zagen met een mes aan zijn heup. De melder liep er nog telefonerend achteraan. “De melder had een border collie en de verdachte een chihuahua. Het lijkt erop dat de ruzie ontstaan is door de honden.” Een agent bracht de chihuahua naar de woning van de verdachte (foto).

Vorig artikelHond bijt andere hond, politie zoekt bazin
Volgend artikelBuitenbrandje aan de rand van Oost-Souburg snel geblust
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier