Hardloper onwel tijdens bootcamptraining in duingebied

- Advertentie -

VLISSINGEN – Ambulance, politie en strandjeep zijn vanavond ingeschakeld voor een medisch spoedgeval op het fietspad in de duinen bij Zwanenburg.

Om kwart over acht raakte een lid van een loopgroep onwel. Hij maakte deel uit van een ploeg lopers die regelmatig van nabij de Kanovijver bootcamptrainingen houdt. Volgens een collega-loper was de man kortstondig buiten bewustzijn geweest. Reden voor de ambulancemedewerkers om het slachtoffer, hoewel zijn toestand niet ernstig leek, over te brengen naar het ziekenhuis in Goes.

- Advertentie -

De politie nam gegevens op. Gezien de plek van het incident werd ook de strandjeep opgeroepen. Die kon al snel retour.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee scheepvaartincidenten op Westerschelde bij Vlissingen
Volgend artikelGezochte bazin van hond meldt zich op politiebureau
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).