Scooter en personenwagen in botsing op President Rooseveltlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag gewond afgevoerd nadat ze scooterrijdend in botsing kwam met een personenwagen in Vlissingen.

De bestuurder van de personenwagen reed over de President Rooseveltlaan uit de richting van de Irislaan en sloeg linksaf het Baskensburgplein op. Daarbij verleende hij geen voorrang aan de scooter die over het fietspad reed vanuit de richting van het tankstation.

- Advertentie -

De scooterrijdster werd behandeld door een verpleger van de kleine ziekenwagen rapid responder. Die stelde vast dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was en riep collega’s op. De politie sprak met de betrokkenen en noteerde gegevens. Het ongeval deed zich voor tegen 15.00 uur.

De scooter raakte zwaar beschadigd. De personenwagen (geparkeerd op het Baskensburgplein, dus niet de wagen op de foto hierboven) liep een deuk in het rechtervoorportier op.

 

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (30) aangehouden na grove bedreiging politieagenten
Volgend artikelDrie voertuigen botsen op A58 bij watertoren Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).